Arsip Tag: Wonosobo

“LENGGER” ELINGA NGGER !

Ki Martoloyo kuwi wong kang agamane kuwat lan seneng karo seni. Ki Martoloyo uga seneng ngulandara kanggo dhakwah utawa nyebarake agama Islam. Nganti ing sawijining dina Ki Martoloyo tekan ing desa sing ana ing tlatah Wonosobo. Ki Martoloyo uga nyebarake … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Budaya Jawa | Tag , , , | 8 Komentar