Arsip Tag: Kamandoko Adu Jago

Ketoprak “Kamandoko Adu Jago”

LEGENDA GOA¬†JATIJAJAR Wektu jaman biyen ing Bogor wonten praja kang ageng ratune jejuluk Prabu Siliwangi. Prabu Siliwangi duwe putra telu yaiku Banyak Cotro, Banyak Ngampar lan Banyak Blabur. Sak wijining wektu Prabu Siliwangi nimbali kang putra Banyak Cotro. Sang Prabu … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di MP3 Ketoprak | Tag , | 1 Komentar